Ετικέτες

Search

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Σπαγγέτι Με Μπέικον Και Κρέμα Γάλακτος





Συστατικά:


  • Μακαρόνια spaggeti
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • Μπέικον κομμένο σε λωριδες
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • λίγο κρασί λευκό
  • μαιντανό
  • κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τριμμένο τυρί (για το σερβίρισμα)

Οδηγίες:

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε, τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο λάδι σωτάρουμε  το σκόρδο με το μπέικον για 4 περίπου λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί, το αφήνουμε για λίγο να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με πολύ λίγο νεράκι.
Προσθέτουμε αρκετό μαιντανό, κάρυ, αλάτι και λίγο πιπέρι.
Μόλις δέσει η σάλτσα μας το αποσύρουμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας.

Καλή σας όρεξη!!!



Follow Me on Pinterest

2 σχόλια:

  1. Ως αμετανόητη μακαρονού, δεν θα μπορούσα να μην προσέξω αυτό το πιάτο! Άσε που με ιντριγκάρει η προσθήκη κάρυ στον συγκεκριμένο συνδυασμό υλικών! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή κι εγώ είμαι μακαρονού σου συνιστώ να το δοκιμάσεις, είναι πολύ νόστιμο!!!
    Το κάρυ το χρησιμοποιώ πολύ στην μαγειρική μου, μ'αρέσει πολύ!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...