Ετικέτες

Search

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Ψαρονέφρι Με Κρέμα Γάλακτος Και Μανιτάρια






Συστατικά:


  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κονσερβα μεγάλη μανιτάρια
  • ψιλοκομμένο μαιντανό
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • μπεικον σε ροδέλες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι 
  • πιπέρι
  • λίγο κάρυ 


Οδηγίες:

Κόβουμε σε κομμάτια το ψαρονέφρι.
Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε ελαιόλαδο ελαφρά το κρεμμύδι με τα μανιτάρια, προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το μπέικον και  συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να ροδίσει λίγο το κρέας και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον μαιντανό. 
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και κάρυ.
Μόλις πάρει μια βράση το βάζουμε σε ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Καλή σας όρεξη!!!



Follow Me on Pinterest

10 σχόλια:

  1. Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα μαλακό ψαρονέφρι, ειδικά αν συνοδεύεται και από κρέμα γάλακτος; Χαλάλι οι θερμίδες, αν είναι να γευτώ τέτοια λιχουδιά! Μπράβο Ρουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάλι Αναστασία μου είναι υπέροχο πραγματικά!!!
      Ευχαριστώ πολύ, Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  2. Αχ Ρούλα μου, απο τα αγαπημένα φαγάκια!Νομίζω πως το ψαρονέφρι είναι απο τα πιο μαλακά κρέατα και το προτιμώ πολύ περισσότερο απο όλα τα άλλα!
    Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το προτιμώ το ψαρονέφρι, και μαλακό και χωρίς λιπάκια!!!!
      Φιλάκια Ελενάκι μου.

      Διαγραφή
  3. Λατρεύω το ψαρονέφρι μαγειρεμένο έτσι!
    Μια παρόμοια συνταγή θα έχει και το Ελενάκι μας αύριο, θα διπλοφάμε δηλαδή!!!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Ρούλα μου!!Αύριο θά τό φτιάξω!!Αρέση πολύ στά μικρά μας!!Υπέροχη συνταγή!!Καί τό κάρυ σίγουρα τού πηγαίνη!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το κάρυ είναι υπέροχο μην το παραλείψεις!!!
      Φιλάκια Dimi μου.

      Διαγραφή
  5. Γειά σου Ρούλα!
    Μπορεί να έχει θερμίδες, αλλά το φαγητό αυτό δεν παίζεται.
    Δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί. Κλασσικό πιάτο και παντα πετυχημένο.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια στο τόσο ας τρώμε και λίγες θερμίδες παραπάνω... ε??? :))
      Φιλάκια πολλά Χρυσαυγή μου.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...