Συστατικά:
Υλικά για 1 μερίδα:
- 3 αυγά
- 1 φρέσκό κρεμμυδάκι
- βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Για την γέμιση:
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα ζουμιά
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- φέτα τριμμένη
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 μικρό αγγουράκι κομμένο σε μικρούς κύβους
- ρίγανη
Οδηγίες:
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι το σωτάρουμε για 2 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσει το γυρνάμε και από την άλλη μεριά να ψηθεί μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά για την γέμιση και ανακατεύουμε!
Βάζουμε σε πιάτο την ομελέτα και την γεμίζουμε με το μείγμα, κλείνουμε και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.
Καλή σας όρεξη!!!
και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαχα Μαράκι μου!!! :))
ΔιαγραφήΤι ομορφιες!!!!!!!!!! Οι φωτογραφιες σκιζουν. Η ομελετα σαν κρεπα ειναι ονειρο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυγε!
Σ'ευχαριστώ πολύ Χρυσαυγή μου!!!
ΔιαγραφήΠολλά φιλιά.
Μας ξελίγωσαν οι φωτογραφές σου βρε Ρούλα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερή ομελέτα!!!!
Φιλιά!
Ελενάκι μου χαίρομαι που σου άρεσε!!!
ΔιαγραφήΦιλάκια.
Ωχ τί μου κάνης τώρα Ρούλα μου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤί φωτογραφίες!!!!Τί φανταστική ομελέτα!!!!!
Τήν ζήλεψα!!!!!!!Πολλά φιλάκια!!!
Μόλις γυρίσεις από τις διακοπές να την δοκιμάσεις!!!
ΔιαγραφήΕλπίζω να σας αρέσει εξίσου.
ΠΟλλά φιλιά.
Ρούλα... και γεμιστή και ξεχωριστή η ομελέτα σου ...κοινός μου τρέχουν τα σάλια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι φωτογραφίες σου εξαιρετικές για ακόμα μια φορά!!!
Σοφάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!
ΔιαγραφήΦιλιά πολλά.
Χτες το βραδυ εφαγα μια, αλλα όχι τόσο χλιδάτη όσο η δικη σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://beautyfollower.blogspot.gr/