Ετικέτες

Search

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Μπεζέδες



Συστατικά:


  • 3 ασπράδια
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ χυμός λεμονιού
  • 2 βανίλιες


Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 60 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ, στην δυνατή σκάλα μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε προσθέτοντας λίγο λίγο την ζάχαρη.
Ρίχνουμε τις βανίλιες, και το χυμό λεμονιού.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και με το κορνέ βάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 60 βαθμούς για περίπου 3μισή με 4 ώρες.
 Τους βάζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί το άσπρο χρώμα και να μην μας μαυρίσουν.





Follow Me on Pinterest

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και πολύ πολύ νόστιμο!!!
      Καλώς ήρθατε κορίτσια, φιλάκια και καλές γιορτες.:))

      Διαγραφή
  2. Αυτοί οι δίχρωμοι με τις ροζ ρίγες είναι απίθανοι! Πολύ εμφανίσιμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου πρόσθεσα ελάχιστο χρώμα ζαχαροπλαστικής!!!
      Άσπρο με ροζ, αγαπημένα χρώματα. :))

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...