Συστατικά:
- 3 ασπράδια
- 180 γρ. ζάχαρη
- 1 κ.γ χυμός λεμονιού
- 2 βανίλιες
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 60 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ, στην δυνατή σκάλα μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε προσθέτοντας λίγο λίγο την ζάχαρη.
Ρίχνουμε τις βανίλιες, και το χυμό λεμονιού.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και με το κορνέ βάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 60 βαθμούς για περίπου 3μισή με 4 ώρες.
Τους βάζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί το άσπρο χρώμα και να μην μας μαυρίσουν.
Τους βάζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί το άσπρο χρώμα και να μην μας μαυρίσουν.
τέλειο τέλειο τέλειο!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι πολύ πολύ νόστιμο!!!
ΔιαγραφήΚαλώς ήρθατε κορίτσια, φιλάκια και καλές γιορτες.:))
Αυτοί οι δίχρωμοι με τις ροζ ρίγες είναι απίθανοι! Πολύ εμφανίσιμοι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναστασία μου πρόσθεσα ελάχιστο χρώμα ζαχαροπλαστικής!!!
ΔιαγραφήΆσπρο με ροζ, αγαπημένα χρώματα. :))