Συστατικά:
- 6 αυγά χωριάτικα αν έχετε
- 1 κούπα σπιτική σάλτσα ντομάτα ή pummaro
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 1 κ.γ ζάχαρη
Οδηγίες:
Σε τηγάνι βάζουμε την σάλτσα ντομάτας με λίγο νεράκι, προσθέτουμε τη ζάχαρη λίγο αλάτι και ρίγανη και αφήνουμε να σιγοβράση για 10 λεπτά.
Σπάμε τα αυγά μέσα στην σάλτσα τα αφήνουμε για 2 λεπτά και τα γυρνάμε και από την άλλη μεριά.
Δεν τα ψήνουμε πολύ, να γίνουν μελάτα.
Σερβίρουμε και ρίχνουμε πάνω στα αυγά λίγο αλάτι και πιπέρι.
Καλή σας όρεξη!!!
Α, ωραία η εκδοχή σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ Ευγενία! :)
ΔιαγραφήΡούλα και εγώ κάθε χρόνο το ίδιο θέμα έχω με την ανοιξιάτικη αλλεργία. Υπομονή μέχρι να τελειώσει η άνθιση των λουλουδιών και των δένδρων! Τα αυγουλάκια με ντομάτα, είναι από τα αγαπημένα μας, προχειρα φαγάκια! Πρόχειρα αλλά νοστιμότατα!! Και αυτή η σαλτσούλα, όνειρο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σου ημέρα.
Κι εγώ τα τελευταία χρόνια κάθε άνοιξη έχω τα χάλια μου, άστα να πάνε!!!!
ΔιαγραφήΥπομονή και zirtek. :)))
Φιλιά πολλά Ειρήνη μου.
Από τα αγαπημένα φαγητά της οικογένειας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένο και εύκολο!!
ΔιαγραφήΦιλιά.
Αυγά με ντομάτα είναι από τα πολύ αγαπημένα μας φαγάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ εκδοχή σου με τα μελάτα αυγά μου άρεσε πολύ, συνήθως τα κάνω στραπατσάδα, θα τα δοκιμάσω και έτσι!
Φιλιά Ρούλα μου, καλό βράδυ!
Τα προτιμώ έτσι Έλενα από στραπατσάδα, δοκίμασε τα και θα δεις!!
ΔιαγραφήΦιλάκια πολλά.
Τά ζήλεψα Ρούλα μου!!Καί από κότες αλανιάρες!!!Τέλεια!!!Η φωτογραφία σου,τόσο ζωντανή!!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ Dimi μου!!!
ΔιαγραφήΕίδες οι κοτούλες μας, χαχα μου άρεσε το "αλανιάρες"...
Φιλιά.
Από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά! Και με φρέσκα αυγά, τι καλύτερο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦρεσκότατα Μαράκι μου!!!
ΔιαγραφήΦιλάκια :))
Αχ μου ανοιξες την όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓρήγορα στην κουζίνα, ούτε 10 λεπτάκια και είναι έτοιμα για φάγωμα καλή μου!!!
ΔιαγραφήΦιλιά πολλά.