Ετικέτες

Search

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Γαύρος Λεμονάτος Με θυμάρι Και Δενδρολίβανο

Καλοκαιράκι με φρέσκο ψαράκι και τσιπουράκι!!!



Συστατικά:

  • μισό κιλό γαύρος
  • 3 λεμόνια
  • θυμάρι
  • φρέσκο δενδρολίβανο
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο






Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε πολύ καλά!
Σε ταψί με λαδόκολλα τα στρώνουμε με την σειρά και με ένα πινέλο τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές.
Περιχύνουμε από πάνω τον χυμό λεμονιού και αλατίζουμε.
Προσθέτουμε το θυμάρι και φρέσκο δενδρολίβανο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.



Καλή σας όρεξη!!!


20 σχόλια:

  1. Ρουλα εφτιαξες σπουδαιο φαγακι με αγαπημενο ψαρακι. Πολυ νοστιμο και ευκολο. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δικό μου αγαπημένο ψαράκι!!!
      Έτσι όπως τα λες Χρυσαυγή μου, νόστιμο και εύκολο.
      Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  2. Τέλειο λαχταριστό γαυράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός καί άν είναι καλοκαιρινός μεζές!!!Ωραία συνταγή Ρούλα μου!!!
    Καλό βράδυ!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι πρέπει για καλοκαιράκι Dimi μου!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ, φιλιά.

      Διαγραφή
  4. Ρουλίτσα μου!!!!!ένας λόγος που δεν θέλω τον γαύρο είναι το τηγάνι αλλά με την συνταγή σου θα τον ξανατιμήσω!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου εγώ σχεδόν το έχω καταργήση το τηγάνι!!!
      Δοκίμασε τα με αυτό το τρόπο θα σου αρέσουν πολύ.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο μεζεδάκι Ρούλα μου!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία συνταγή! Άκρως καλοκαιρινή και γευστικότατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Αναστασία μου!!!!
      Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  7. Tι να πω γι αυτό το φοβερό μεζεδάκι???
    Τέλειο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοστιμότατο Ελένακι μου!!!
      Σ'ευχαριστώ καλή μου.
      Φιλάκια.

      Διαγραφή
  8. Αγαπημένο καλοκαιρινό πιάτο Ρούλα μου!
    Και μου αρέσει η προσθήκη δεντρολίβανου, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Δενδρολίβανο το χρησιμοποιώ κυρίως στα ψαρικά Ερμιόνη μου!!!
      Μου αρέσει πολύ.
      Κάνε μια δοκιμή.
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  9. Παρ οτι δεν είμαι και πολύ του ψαριού,
    αυτό που βλέπω μου φαινεται νοστιμότατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ νόστιμο, δοκίμασε το!!!!
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  10. Μύρισε Ελλάδα με αυτό το Post!Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...