Συστατικά:
- 250 γρ. τριβελάκι
- 250 γρ. κοχύλια
- 1 pummaro
- 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλο χωριάτικο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- μπούκοβο
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- φέτα για το σερβίρισμα
Οδηγίες:
Βράζουμε πολύ καλά το χωριάτικο κοτόπουλο, αν έχουμε χύτρα ακόμη καλύτερα!!!
Βράζουμε και τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε.... αφήνουμε στην άκρη.
Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με λίγο κόκκινο πιπέρι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί με λίγο νερό ( προσθέστε μπόυκοβο αναλόγως κατά πόσο αντέχεται τα καυτερά φαγητά, εμάς που μας αρέσουν πολύ βάζω 1 κ.γ ). Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο από τα κόκκαλα και το ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα στο μείγμα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με φέτα τριμμένη και φρέσκο ψιλοκομμένο μαιντανό.
Καλή σας όρεξη!!!
Πρεπει να σταματησω να σε διαβαζω βραδυ!! Αχ να ειχα το ταψι !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια
Νοστιμότατο και με λιμπιστικές φωτογραφίες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα!
Ωωωωω!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλω μια μεγάλη μερίδα!!!!
Καλημέρα!!!
Ο συνδυασμός 2 διαφορετικών τύπων ζυμαρικών δίνει πολύ μεγάλο αισθητικό ενδιαφέρον στο πιάτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓευστικά δεν το συζητώ, είναι εξαιρετικό!
Καλή εβδομάδα Ρούλα!
Αν έχει μείνει τίποτα, θέλω κι εγώωωωωωωωω!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Πολύ νόστιμη η συνταγή σου Ρούλα μου!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίος καί αγαπημένος συνδυασμός!!!
Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!!
Φανταστικά τα ζυμαρικά σου, πολύ μου αρέσει που χρησιμοποίησες 2 είδη ζυμαρικών!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά