Συστατικά:
Για τa κεφτεδάκια:
- 500 γρ κιμάς ανάμεικτος
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 αυγό
- 1/2 κ.γ μαγειρική σόδα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- φρυγανιά τριμμενη
Για την σάλτσα:
Για τα κεφτεδάκια: Βάζουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
Τα κάνουμε μπαλίτσες και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Αν δεν θέλουμε τηγανητά μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο.
Για την σάλτσα φέτας: Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε όλα τα υλικά, σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας συνεχώς.
Μόλις είναι έτοιμη την περιχύνουμε πάνω στα κεφτεδάκια και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Πολύ ωραίος συνδυασμός Ρούλα!!! Λατρεύω τη σάλτσα φέτας και τη φτιάχνω πολύ συχνά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια στα χέρια σου!
Καταπληκτικά τα κεφτεδάκια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια μερίδα ψητά παρακαλώ ...εε...και με μπόλικη σαλτσούλα ε;
Φιλάκια!!!!
Μια γενναία μερίδα θα ήθελα παρακαλώ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή η σαλτούλα είναι αληθινός πειρασμός!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστό το φαγάκι σου Ρούλα μου!
Φιλάκια, καλό βράδυ!
Ωραία η σάλτσα φέτας, πολύ πλούσια σε γεύση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζω ότι άνετα θα την έτρωγα και με κριτσινάκια, σαν ντιπ!
Φιλιά!
Αχ, πιάτο κόλαση! Βάλε μπόλικη σαλτσούλα και έρχομαι για δοκιμή!!!! ;-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Φανταστικά τα κεφτεδάκια σου! Να μην μιλήσω για την σάλτσα τυριού, λαχταριστή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
Απλή και ταυτόχρονα συναρπαστική συνταγή!μέσα απο την απλότητά της βγάζει ένα σούπερ αποτέλεσμα!η παρουσίαση εξαιρετική με εξαιρετικές φωτογραφίες απογειώνουν αυτή την ανάρτηση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραια ιδεα να ξεφυγεις απο την κοκκινη σαλτσα
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι να τα παντρέψεις με φετα!
http://beautyfollower.blogspot.gr