Συστατικά:
- 500 γρ. μανιτάρια άσπρα
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- μαιντανό ψιλοκομμένο
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες, όχι πολύ λεπτές!!!
Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά! Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη και τον μαιντανό και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 6-7 λεπτά.
Σερβίρουμε όπως είναι ζεστά με επιπλέον φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι!
Καλή σας όρεξη!!!
Εφτιαξες το κρέας των χορτοφάγων!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα κι εγώ που δεν είμαι, τα λατρεύω τα μανιτάρια όσο δεν πάει.
Απλή και τρομερά νόστιμη η σημερινή σου συνταγή!
Φιλιά πολλά!
Λατρεμένα μανιταράκια, μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧώρια που είναι και πολύ υγιεινά!
Και τα μαγείρεψες υπέροχα Ρούλα μου!
Φιλιά, καλό βράδυ!
Φοβερές οι φωτογραφίες σου στήν παρουσίαση τής συνταγής Ρούλα μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεύω τά μανιτάρια!!!Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!
Αγαπημένος μεζές που τον τρώω συχνότατα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦανταστικό φαγητό!!!! κι έχω χρόνια να το φτιάξω!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεύω τα μανιτάρια και αυτά φαίνονται υπέροχα και πολύ νόστιμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
Ωραιο κι απλο.Αλλα τοσο νοστιμο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξαιρετικο συνοδευτικο.
Φιλια
Με τέτοια λιχουδιά, κανείς δεν θα αναζητήσει κρέας! Είναι υπέροχα!!! Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!