Ετικέτες

Search

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μανιτάρια τηγανητά λεμονάτα!





Συστατικά:


  • 500 γρ. μανιτάρια άσπρα 
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • μαιντανό ψιλοκομμένο



Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες, όχι πολύ λεπτές!!!
Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά!  Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη και τον μαιντανό και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 6-7 λεπτά.
Σερβίρουμε όπως είναι ζεστά με επιπλέον φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι!



Καλή σας όρεξη!!!



8 σχόλια:

  1. Εφτιαξες το κρέας των χορτοφάγων!!
    Μα κι εγώ που δεν είμαι, τα λατρεύω τα μανιτάρια όσο δεν πάει.
    Απλή και τρομερά νόστιμη η σημερινή σου συνταγή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεμένα μανιταράκια, μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα!
    Χώρια που είναι και πολύ υγιεινά!
    Και τα μαγείρεψες υπέροχα Ρούλα μου!
    Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερές οι φωτογραφίες σου στήν παρουσίαση τής συνταγής Ρούλα μου!!!
    Λατρεύω τά μανιτάρια!!!Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικό φαγητό!!!! κι έχω χρόνια να το φτιάξω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεύω τα μανιτάρια και αυτά φαίνονται υπέροχα και πολύ νόστιμα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραιο κι απλο.Αλλα τοσο νοστιμο.

    Εξαιρετικο συνοδευτικο.

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τέτοια λιχουδιά, κανείς δεν θα αναζητήσει κρέας! Είναι υπέροχα!!! Μπράβο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...