Συστατικά:
- Μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
- 1 πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
- 1 καρότο σε κύβους
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 κύβο κότας
- 5-6 κ.σ λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγη πάπρικα
- 1/2 κ.γ ζάχαρη
- 1/2 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 3 ντομάτες τριμμένες η χυμό ντομάτας
Οδηγίες:
Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια τις πιπεριές και το σκόρδο και τα σωτάρουμε για λίγο.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράση η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε λίγο καυτό νερό στο διάστημα βρασμού.
Ετοιμάζουμε το ριζότο και το φορμάρουμε.
Μόλις δέσει η σάλτσα περιχύνουμε από πάνω και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου