Ετικέτες

Search

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Κεφτεδάκια Με Κόκκινη Σάλτσα Και Ρύζι


Νόστιμο και εύκολο φαγάκι!!!!




Συστατικά:

1.(Για την σάλτσα)
  • Χυμό ντομάτας
  • 1 ποτήρι νερό
  • λίγο λαδάκι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1/2 κ.γ κανέλα
  • 1 κ.γ κοφτό ζάχαρη
  • αλάτι και πιπέρι
2. Κιμάς ζυμωμένος (όπως κάνουμε τα κεφτεδάκια)
3. Ρύζι καρολίνα.


Οδηγίες:

Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε μικρές μπαλίτσες.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα και βράζουμε χώρια το ρυζάκι.
Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα βάζουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα βράζουμε για 5 λεπτάκια.
Σερβίρουμε με το ρυζάκι.


Καλή σας όρεξη!!!


Follow Me on Pinterest

2 σχόλια:

  1. Τι μαμαδίστικο φαγάκι... Θα το λατρέψουν οι γιοι μου . Καλώς σε βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μου καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου.
      Ελπίζω να αρέσει στα παλικαράκια σου, φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...