Ετικέτες

Search

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Φέτα Σαγανάκι Με Μέλι Και Σουσάμι




`
Συστατικά:
  • Φέτα
  • αλεύρι
  • σουσάμι καβουρντισμένο
  • μέλι

Οδηγίες:

Βάζουμε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Κόβουμε μια φέτα παχιά από το τυρί μας!!!
Την πλένουμε με λίγο νερό και την βουτάμε αμέσως στο αλεύρι.
Την τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει.
Την σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι καβουρντισμένο.



Φιλάκιαααα!!!!



Follow Me on Pinterest

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ρούλα μου!Τό έχω δοκιμάση!!Σκέτη κόλαση!!Θά φροντίσω νά δοκιμαστή πολύ σύντομα!!Η φωτογραφία σου,φανταστική!!Καλή Κυριακή!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Dimi μου!
      Το μελάκι ταιριάζει πολύ με την φέτα, τέλειος συνδυασμός.
      Ευχαριστώ πολύ καλή μου, φιλάκια.

      Διαγραφή
  2. Το λατρεύω αυτό το μεζεδάκι, αν το πετύχω σε ταβερνάκι δεν υπάρχει περίπτωση μα μην το παραγγείλω!!!
    Το φτιάχνω κι εγώ κατά καιρούς, αλλά με κουρκούτι!
    Κόβω μεγάλη πηρουνίτσα από την λαχταριστή δική σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο δικό σου Ελενίτσα μου!!! :)))
      Κι εγώ το λάτρεψα και είναι τόσο εύκολο...
      Φιλάκια πολλα.

      Διαγραφή
  3. Ως λάτρης της φέτας και των γλυκών γεύσεων, δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητη από ένα τέτοιο υπέροχο μεζέ! Πρώτη φορά είχα φάει κάτι αντίστοιχο στη Μήλο. Η εκδοχή σου μου αρέσει απίστευτα! Μπράβο χρυσοχέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Αναστασία!!!
      Δοκίμασε το να μου πεις εντυπώσεις.
      Φιλάκια πολλά πολλά.

      Διαγραφή
  4. Τέλειο, το έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό!!!Πολύ λαχταριστό δείχνει το δικό σου, γιαμι!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου όντως είναι καταπληκτικό και το καλύτερο... σε 5 λεπτάκια είναι έτοιμο!!!!
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...