Συστατικά:
- Φέτα
- αλεύρι
- σουσάμι καβουρντισμένο
- μέλι
Οδηγίες:
Βάζουμε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Κόβουμε μια φέτα παχιά από το τυρί μας!!!
Την πλένουμε με λίγο νερό και την βουτάμε αμέσως στο αλεύρι.
Την τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει.
Την σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι καβουρντισμένο.
Καλημέρα Ρούλα μου!Τό έχω δοκιμάση!!Σκέτη κόλαση!!Θά φροντίσω νά δοκιμαστή πολύ σύντομα!!Η φωτογραφία σου,φανταστική!!Καλή Κυριακή!!Φιλάκια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Dimi μου!
ΔιαγραφήΤο μελάκι ταιριάζει πολύ με την φέτα, τέλειος συνδυασμός.
Ευχαριστώ πολύ καλή μου, φιλάκια.
Το λατρεύω αυτό το μεζεδάκι, αν το πετύχω σε ταβερνάκι δεν υπάρχει περίπτωση μα μην το παραγγείλω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο φτιάχνω κι εγώ κατά καιρούς, αλλά με κουρκούτι!
Κόβω μεγάλη πηρουνίτσα από την λαχταριστή δική σου!
Φιλιά!
Όλο δικό σου Ελενίτσα μου!!! :)))
ΔιαγραφήΚι εγώ το λάτρεψα και είναι τόσο εύκολο...
Φιλάκια πολλα.
Ως λάτρης της φέτας και των γλυκών γεύσεων, δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητη από ένα τέτοιο υπέροχο μεζέ! Πρώτη φορά είχα φάει κάτι αντίστοιχο στη Μήλο. Η εκδοχή σου μου αρέσει απίστευτα! Μπράβο χρυσοχέρα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ γλυκιά μου Αναστασία!!!
ΔιαγραφήΔοκίμασε το να μου πεις εντυπώσεις.
Φιλάκια πολλά πολλά.
Τέλειο, το έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό!!!Πολύ λαχταριστό δείχνει το δικό σου, γιαμι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Ελένη μου όντως είναι καταπληκτικό και το καλύτερο... σε 5 λεπτάκια είναι έτοιμο!!!!
ΔιαγραφήΦιλάκια πολλά.